Varmepumper

Varmepumper

Har du mange el-radiatorer, der får skabt en høj elregning? Kunne du godt tænke dig et alternativ i sommerhuset frem for at have radiatorer til at fylde i stuen og tage plads i stikkontakterne? Så kan varmepumper være en rigtig god løsning. De er forholdsvis hurtige og enkle at få monteret af en fagmand, og hos Klimaringen er monteringen altid med i vores priser. Vi har et godt sortiment af kvalitets varmepumper, og vi stiller pris garanti.

Hvis man bygger et nyt sommerhus eller køber et gammelt, er det en god ide at overveje, hvilken varme man skal bruge. Det er meget sjældent at vandrør er monteret til varme i sommerhuse, hvilket er grunden til, at mange benytter sig af el-radiatorer. Selv om el-radiatorer er små og bare skal sættes i en stikkontakt, følger der nogle andre besværligheder med. F.eks. er el-radiatorer meget dyre i strøm sammenlignet med varmepumper. Derudover tager de plads i diverse stikkontakter, hvilket godt kan være en ulempe, når der skal være plads til mange andre ting, som f.eks. at oplade mobiltelefoner, bærbare og tablets. Strøm er en luksus, der særligt i lidt ældre sommerhuse ikke altid er taget højde for. Så hvis du gerne vil kunne benytte flere af dine stikkontakter og have en billigere elregning, er varmepumper et rigtig godt alternativ.

En anden fordel ved varmepumper er, at de kan tilsluttes solceller, hvilket yderligere vil nedsætte din elregning. Det er rigtig godt for energiforbruget i sommerhuset og i sidste ende også for miljøet. Sammenlignet med andre former for opvarmning der ofte er brugt i sommerhuse.

Derudover har varmepumper en 8/10 graders funktion, der også bliver kaldt sommerhus funktionen. Varmepumpen holder sommerhuset på en temperatur omkring 8 eller 10 grader, alt efter hvad man har valgt, der holder sommerhuset frostfrit.

Hos Klimaringen sælger vi varmepumper i kvalitet, og alle vores priser er konkurrencedygtige. Vi stiller endda prisgaranti. Så hvis du kan finde en billigere service magen til vores hos et andet selskab, giver vi det naturligvis til dig til den samme pris.

Vores varmepumper fås med og uden SMS-styring. SMS-styring gør, at du kan sætte varmepumpen til at varme sommerhuset op inden ankomst. Ud over vores varmepumper har vi også klimaanlæg.
Husk, at vi yder PRISGARANTI
på alle varmepumper!

Ring på 28 300 300 eller send en mail til
for køb eller mere info.

Så tager vi en snak om dit varmepumpebehov.

Se også vores tilbehør
til varmepumper...

Panasonic Cz25Tke

11.800,-
(monteret/leveret)

Panasonic Nz25Tke

13.000,-
(monteret/leveret)

Panasonic Hz25Uke

15.900,-
(monteret/leveret)

Panasonic Hz25Uke-5

16.500,-
(monteret/leveret)