Montering af varmepumper

Montering af varmepumper

Vil du gerne nedsætte den mængde af el, du bruger på at varme f.eks. din bolig eller dit sommerhus op? Varmepumper er et godt og billigt alternativ til bl.a. el-radiatorer. Hos Klimaringen foretager vi montering af varmepumper og vejleder gerne vores kunder i forhold til model og størrelser. Du finder et udvalg af varmepumper i høj kvalitet her på vores hjemmeside. Alle priser er inklusiv montering af varmepumper.

Montering af varmepumper er steget i popularitet i bl.a. sommerhuse, fordi de tilbyder besparelser sammenlignet med f.eks. el-radiatorer. Så hvis du er på udkig efter en måde at nedsætte dit energiforbrug på i f.eks. dit sommerhus, så kan Klimaringen give dig råd og vejledning. Ved at transportere den udvendige luft ind i huset, formår varmepumper at afgive energi, som er med til at varme huset op. Luften, der kommer ind i huset, vil være dejlig varm – mere præcist til den temperatur du har sat. Den både ligner og fungerer til sammenligning næsten som en aircondition. Derfor er montering af varmepumper en opgave, der bedst foretages af en fagmand, og hos Klimaringen har vi den krævede ekspertise og erfaring for, at dit nye system kan fungere optimalt.

Ud over montering af varmepumper har vi hos Klimaringen også fulde klimaanlæg, som skaber et godt og sundt indeklima. Det kan f.eks. være egnet for folk med allergi eller høfeber, hvor ren luft med et nedsat antal partikler kan være en fordel. Du kan læse mere om vores klimaanlæg på vores hjemmeside eller ringe til os på 28 300 300 for at få mere information.

Ønsker du et tilbud på montering af varmepumper, er du velkommen til at kontakte os, ellers så står alle priser på vores hjemmeside, det er inklusiv både varmepumpe og installation. Derudover stiller vi hos Klimaringen prisgaranti, så finder du en service og anlæg tilsvarende vores, til en lavere pris, imødekommer vi naturligvis prisen.
Vi fører et bredt udvalg af Panasonic varmepumper - fx Panasonic Cz25Tke, Nz25Tke, Hz25Uke og Hz25Uke-5 Bluefin (Danmarkspumpen)
Husk, at vi yder PRISGARANTI
på alle varmepumper!

Ring på 28 300 300 eller send en mail til
for køb eller mere info.

Så tager vi en snak om dit varmepumpebehov.

Se også vores tilbehør
til varmepumper...