Varmepumpe sommerhus

Varmepumpe - sommerhus

Har du købt nyt sommerhus og vil gerne have billig varme? Kunne du godt tænke dig at bruge dit sommerhus om vinteren uden at skulle bekymre dig om elregningen? Benytter du primært el-radiatorer i dit sommerhus? Så skulle du måske overveje en varmepumpe til dit sommerhus i stedet. Det kan nemlig give dig gode besparelser, og den kan fås med sms styring. Det er perfekt til dig, som ser frem til at bruge dine weekender i dit sommerhus hele året rundt.

Varmepumper er et alternativ til el-radiatorer og er velegnet til f.eks. sommerhuse. En varmepumpe genererer varme ved at trække varmeenergi fra luften uden for huset og transportere det ind i huset. Processen ligner lidt den som foretages af en aircondition, og varmepumpen ligner den også meget. Det er en ”kasse”, der findes uden for huset og pumper den varme luft ind i sommerhuset.

At have en varmepumpe i sommerhuset er et godt alternativ til el-radiatorer, fordi det er billigere i strøm. Det er fordi, der som oftest i sommerhuse ikke er installeret varmerør, og man bliver derfor nød til at bruge alternativer. At installere en varmepumpe i sommerhuset er forholdsvist billigt og nemt samtidig med, at det er billigere i drift end en el-radiator. Men en varmepumpe i sommerhuset kan også være et godt alternativ til en brændeovn.

En brændeovn kan forholdsvist hurtigt varme huset op, men den kræver meget vedligeholdelse, og løber du tør for brænde, bliver det nogle kolde aftener og nætter. Med en varmepumpe i sommerhuset kan du få sms-styring, så inden du tager hjemmefra og vender næsen mod sommerhuset, kan du få varmepumpen til at varme huset op. Så er sommerhuset dejligt lunt, når du ankommer, og du kan begynde at nyde weekenden med det samme.

Vores varmepumper er alle af god kvalitet, og hos Klimaringen.dk tilbyder vi prisgaranti. Hvis du kan finde en lignende service billigere, tilbyder vi det samme til den samme pris. Du kan se vores udvalg af Varmepumper herunder.

Prisgaranti

Klimaringen tilbyder varmepumper Panasonic, der er en af de mest anerkendte producenter. Og vi har PRISGARANTI, så du køber altid billigst hos os!

Ring på 28 300 300 eller send en mail til for bestilling eller nærmere informationer og vejledning til valg af model. Vi kan også hjælpe, hvis du ønsker information om en specifik varmepumpe, der ikke er på siden.
Vi fører et bredt udvalg af Panasonic varmepumper - fx Panasonic Cz25Tke, Nz25Tke, Hz25Uke og Hz25Uke-5 Bluefin (Danmarkspumpen)
Husk, at vi yder PRISGARANTI
på alle varmepumper!

Ring på 28 300 300 eller send en mail til
for køb eller mere info.

Så tager vi en snak om dit varmepumpebehov.

Se også vores tilbehør
til varmepumper...