Varmepumpe montering

Varmepumpe montering

Kunne du godt tænke dig at få monteret en ny varmepumpe? Det kan nemlig være både energibesparende og billigt i forbrugsomkostninger i forhold til, hvis du har f.eks. sommerhuset fuldt af el-radiatorer. Varmepumpe montering er ikke en installation, man skal foretage selv, men man bør få professionelle til at foretage installationen. Hos Klimaringen foretager vi professionelle installationer og har stor erfaring med varmepumpe montering.

Hvis du har el-radiatorer i dit hjem eller i dit sommerhus, er det en god ide at undersøge, om varmepumper måske var et bedre alternativ til dig. Det kan nemlig være billigere for dig i årlige forbrugsomkostninger at få foretaget en varmepumpe montering frem for at fortsætte med dine nuværende installationer. Hos Klimaringen ønsker vi, at installationen skal blive en besparelse for dig på lang sigt, men vi stiller derudover også prisgaranti på vores varmepumper. Bestiller du en varmepumpe hos os, får du naturligvis varmepumpe montering med i prisen.

Hvis du ønsker yderligere besparelser, har du mulighed for at få et nyt anlæg opkoblet til solceller i forbindelse med en varmepumpe montering. Det er en fordel, der kan være med til at gøre din el-omkostninger endnu lavere efter varmepumpen er blevet monteret.

Stor erfaring med varmepumper

Hos Klimaringen har vi mange års erfaring med varmepumpe montering og installation. Det betyder, at vi gerne giver vores kunder den bedste rådgivning om hvilken model, der vil være ideel til netop deres behov.

Vi har mange forskellige anlæg, som alle lever op til vores standard om god kvalitet. Derudover har vi en masse smart og praktisk tilbehør til varmepumper. F.eks. har vi SMS-syring, der lader dig tænde og slukke for din varmepumpe. Det er praktisk, hvis du gerne vil have at sommerhuset er dejligt varmt, når du ankommer, eller hvis du skulle have glemt at slukke for anlægget, når du er taget hjem. Alt vores tilbehør kan blive tilkoblet, når du skal have foretaget en varmepumpe montering.

Ønsker du at vide mere omkring vores produkter eller service, er du velkommen til at kontakte os28 300 300 eller send en mail til .
Vi fører et bredt udvalg af Panasonic varmepumper - fx Panasonic Cz25Tke, Nz25Tke, Hz25Uke og Hz25Uke-5 Bluefin (Danmarkspumpen)
Husk, at vi yder PRISGARANTI
på alle varmepumper!

Ring på 28 300 300 eller send en mail til
for køb eller mere info.

Så tager vi en snak om dit varmepumpebehov.

Se også vores tilbehør
til varmepumper...