Klimaanlæg

Klimaanlæg

Få Klimaringen til at installere dit næste klimaanlæg. Dine medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser vil takke dig for det.

Effektive klimaanlæg giver et godt indeklima på arbejdspladsen

Et klimaanlæg giver et sundt indeklima, der skaber større velvære blandt medarbejdere og kunder og øger produktiviteten. Klimaanlægget behandler temperaturen og fugtigheden samt renser og fordeler luften.

Du bestemmer selv temperaturen og kan afkøle og opvarme rummet efter behov. Luften bliver renset for svampesporer, pollen, støv og røg med klimaanlæggets filtre.

Klimaanlæg forlænger levetiden i serverrummet

Et klimaanlæg giver ikke kun frisk og ren luft, men beskytter også computere og servere.

Vi anbefaler, at du beskytter IT-udstyret med et driftsikkert klimaanlæg, der styrer temperatur og fugtighed i serverrummet. Klimaanlægget sikrer dig stabil drift og modvirker nedbrud, så servere og IT-udstyr holder længere.

Ring på 28 300 300 eller send en mail til for nærmere informationer og bestilling af klimaanlæg.


Om Klimaanlæg Panasonic

Kunne du godt tænke dig at forbedre dit klimaanlæg? Kunne du godt selv tænke dig kontrol over temperatur? Vil du være sikker på, at dit serverrum altid har den rette temperatur, så dit hardware ikke tager skade og holder længere? Eller at dine medarbejdere altid har det behageligt? Så er et Klimaanlæg fra Panasonic måske lige det, som du skal bruge. Hos Klimaringen er vi bevidste omkring både pris og kvalitet, og det er i vores interesse, at vores kunder kun får det bedste. Derfor anbefaler vi klimaanlæg fra Panasonic.

Et klimaanlæg fra Panasonic vil kunne forbedre dit indeklima betragteligt – uanset om det er privat eller på arbejdspladsen. Det gør, at du hele tiden kan holde temperaturen på et behageligt niveau og ikke mindst undgå partikler som f.eks. pollen, svampesporer og støv. Det formindsker allergigener, og på arbejdspladsen betyder det, at dine medarbejdere ikke vil føle øget træthed, som allergi kan medføre. Derudover så sikrer du dig, at dine medarbejdere altid befinder sig i et lokale med en behagelig temperatur. Derfor vil dine medarbejdere ikke være generet af varme og miste koncentration pga. denne. Det betyder at dine medarbejdere har et bedre fysisk velbefindende og vil kunne være mere produktive. Hos Klimaringen anbefaler vi klimaanlæg fra Panasonic.

Derhjemme er et klimaanlæg fra Panasonic en god ide, hvis man er plaget af f.eks. allergi. Høfeber er f.eks. meget ubehageligt. De små partikler får øjnene til at klø og hæve op, mens ens vejrtrækning kan blive besværet. Det er naturligvis meget ubehageligt, men oveni forekommer de fleste græspollen, når det er varmt uden for. Dvs. at det kan blive utrolig varmt indenfor, men man kan ikke åbne vinduerne, fordi pollen er til gene. Men et klimaanlæg fra Panasonic kan løse det problem. Det filtrerer nemlig pollen fra samtidig med, at det tilpasser den indvendige temperatur.

Hos Klimaringen anbefaler vi Panasonic Klimaanlæg, og vi har tre forskellige modeller. Vi tilbyder prisgaranti, så hvis du finder en service tilsvarende vores, får du det til den pris. Du kan se vores udvalg af klimaanlæg her
Husk, at vi yder PRISGARANTI
på alle varmepumper!

Ring på 28 300 300 eller send en mail til
for køb eller mere info.

Så tager vi en snak om dit varmepumpebehov.

Se alle vores varmepumper...

Se vores tilbehør
til varmepumper...