Luft-Vand

Panasonic luft-til-vand anlæg

Højtydende og driftssikker luft-vand varmepumpe med lavt støjniveau

Panasonics nye Aquarea luft til vand system er baseret på højeffektiv varmepumpe teknologi. Den varmer både dit hjem op såvel som dit brugsvand. Om sommeren køler den også huset ned til en behagelig temperatur.

Drift sikker ned til udetemperaturer på -20⁰C

Panasonics Aquarea luft-vand varmepumpe er fremtidens svar på en varmekilde med lavt energiforbrug, høj effektivitet samt lave driftomkostninger. Kontakt klimaringen for mere info, samt tilbud på jeres nye luft/vand anlæg.

Spar op til 80% på din varme udgift

Når du får installeret en luft-vand varmepumpe kan du spare helt op til 80% på din varmeregning i forhold til fx elradiatorer.

Som billedet beskriver, ses en illustration af hvor mange kW varme du får ved brug af elektrisk opvarmning, gaskedel og oliefyr. 1 kW olie eller gas giver dig 0,9 kW varme, hvor 1 kW elektricitet giver dig 1 kW varme.

For at få 1 kW varme ud af en luft-vand varmepumpe skal den kun bruge 0,197 kW elektricitet. Resten (0,8 kW) får anlægget fra energien i luften. Det vil sige at 80% af den varme du får ind i huset kommer fra udendørsluften.
Husk, at vi yder PRISGARANTI
på alle varmepumper!

Ring på 28 300 300 eller send en mail til
for køb eller mere info.

Så tager vi en snak om dit varmepumpebehov.

Se alle vores varmepumper...

Se vores tilbehør
til varmepumper...

Panasonics luft til vand løsninger

Standard:
Standardpumpe. Har indbygget elpatron på 3 el 9kW som hjælper til når pumpen ikke klarer opvarmning af vandet selv. Har indbygget styring af ventil som veksler mellem opvarmning af “husvarmevand” og “forbrugsvand”. Man kan vælge forskellige temperaturer for begge varme alternativer. Ingen varmekabel-styring , normalt varmekabel + termostat anvendes. Vand temp op til 55 grader.

T-Cap:
Fastholder effekten ned til -15 grader ude. Har indbygget elpatron på 3 el 9kW som hjælper til når pumpen ikke klarer opvarmning af vandet selv. Har indbygget styring af ventil som veksler mellem opvarmning af “husvarmevand” og “forbrugsvand”. Man kan vælge forskellige temperaturer for begge varme alternativer. Forberedt for varmekabel som styres fra kredskortet (ikke fabriksmonteret). Vand temp op til 55 grader. Kompressordrift ned til -25 grader udendørstemperatur.

Se denne brochure for nærmere information om Panasonic Aquarea...

Der findes mange kombinationsmuligheder med Panasonics luft-vand system, som også afhænger af dit hus og behov. Ring til os på 28 300 300 eller send en mail til og få hjælp til at finde den rigtige luft-vand løsning til dit hus.